Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ételízesítő márkák - fűszerek képes leírás - Fűszerek.tlap.hu
részletek »

Ételízesítő márkák - fűszerek - Fűszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fuszerek.tlap.hu » Ételízesítő márkák - fűszerek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Delikát8

Delikát8

A Knorr Delikát8 az egyik legkedveltebb ételízesítő, mely harmónikus ízvilágával minden családi ebédet, vacsorát igazi ünneppé varázsol. A Knorr Delikat8 levesek, hús-,tészta-, és egytálételek, köretek vagy főzelékek készítéséhez kiváló. 75g-os, 250g-os 450g-os és 1kg-os kiszerelésekben kapható.

Globus

Globus

A 2006 során megkezdett - a mikrózható termékeket érintő - termékfrissítési programunk következő lépéseként idén a májkrémek, vagdaltak, melegszendvicskrémek és a készételek csomagolásait újítottuk meg. Célunk volt, hogy az új, esztétikus és praktikus csomagolásokkal elnyerjük vásárlóink tetszését. A Globus konzerves termékeinek arculatváltása során sok minden megváltozott, legfőbb értékeinkhez azonban mindvégig ragaszkodtunk. Maradt a jól bevált, hagyományos receptura és a már megszokott magas minőség. Az új csomagolás előnyei: letisztult, dekoratív címkék egységes arculat, könnyebb felismerhetőség kisebb átmérőjű, könnyebben kézbe vehető konzervdobozok tárolást megkönnyítő, stabilan egymásra helyezhető dobozok változatlan minőség és tartalom Reméljük, új arculatunk elnyeri tetszésüket és továbbra is ragaszkodni fognak kedvenc ételeikhez!

Knorr

Knorr

Minden negyedik magyar a tévé előtt költi el a vacsoráját. Annak ellenére, hogy a megkérdezettek 55 százaléka szerint boldogabb a szerelmi életük, és 48 százalékuk szerint kevesebbet is veszekednek azok a párok, akik rendszeresen közös asztalhoz ülnek - többek között ez derült ki a 'Knorr. Minden közös étkezés egy lehetőség?' kutatásból. A 15 országban, közel 8 ezer megkérdezett részvételével elkészült Knorr. Minden közös étkezés egy lehetőség... kutatásból kiderült, hogy bár a válaszadók döntő többsége - 84 százalék - fontosnak tartja a közös étkezéseket, ezek száma mégis csökken világszerte. A magyarok többsége is aggódik a közös étkezések elsikkadása és ennek a családra gyakorolt hatása miatt. Honfitársaink még sincsenek felkészülve arra, hogy a több közös étkezés érdekében annyit változtassanak az életvitelükön, mint például a lengyelek. Egy friss kapcsolatban azonban még előttünk a lehetőség, hogy az új közös szokásokkal együtt a közös étkezések hagyományát is megteremtsük.

Kotányi

Kotányi

A Kotányi cég története egy kíváncsi, fiatalember ötletével és távoli kulináris világok felfedezésének vágyával kezdődött. Egy olyan szenvedéllyel, melyet Kotányi János a lehető legtöbb emberrel meg akart osztani. Az ő álma az volt, hogy minden konyhában megtalálható legyen a földkerekség összes íze. Ez az álom inspirál minket napjainkban is. Kövessen bennünket az illatos fűszernövények világába és utazzunk együtt az évszázadokon keresztül.

Univer

Univer

Univer termékek és azokkal készült receptek. Piros Arany - A Piros Arany kiváló minőségű paprikából készült ételízesítő, mely a nyers paprika ízét és színét biztosítja a fogyasztók számára az év minden szakában. 1963 óta töretlenül népszerű és egyedülálló termék a hazai piacon. Megnevezése gyakorlatilag fogalommá vált, mely tradíciót, minőséget, egyediséget takar, és ismert a legtöbb magyar ember számára. A fűszerpaprikát és pritaminpaprikát tartalmazó Piros Arany csemege és csípős változata is kapható az oly kedvelt tubusos kiszerelésben.

Tuti menü