Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fűszerek - lista képes leírás - Fűszerek.tlap.hu
részletek »

Fűszerek - lista - Fűszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fuszerek.tlap.hu » Fűszerek - lista
Keresés
Találatok száma - 4 db
Betyár fűszerolajak

Betyár fűszerolajak

A Betyár fűszerolajok speciális eljárással készülnek a fűszernövényekből, mely során az eredeti növényi íz és aroma, a vitaminok és nyomelemek maradéktalanul megmaradnak. A Betyár fűszerolajok a hagyományos fűszerekhez képest lényegesen magasabb íz, szín és élvezeti értékekkel rendelkeznek. Összesen 6 féle íz kapható: chili, tüzes paprika, csemege paprika, kömény, fokhagyma és bors. 20 g folyékony fűszer kb. 500-550 g hagyományos fűszerrel egyenértékű! 1 tál ételbe ízlés és igény szerint 2-5 csepp fűszerolaj adagolása ideális. Folyékony állapotuk előnye, hogy jobban adagolhatók, ugyanannak az ízhatásnak számtalan variációját létrehozva, s az ételekben (például a levesekben) könnyebben elkeverhetők. Nem tartalmaznak az egészségre ártalmas mikroorganizmusokat, vagy mesterséges anyagokat. Használhatjuk őket készételek (pörkölt, gulyásleves, halászlé, főzelékek stb.), ezen felül natúr sajt, vagy vajkrémek, körözöttek, öntetek, saláták, mártások ízesítéséhez, majonéz, fűszervajak elkészítéséhez.

Fűszer lexikon

Fűszer lexikon

A világ fűszerei, fűszerkeverékei, élelmiszerei az Ön asztalára. Kínálatunkban megtalálja a főzéshez szüksége konyhai eszközöket. Kínálatunk kiterjed a kínai, thai, japán, arab, olasz, görög és mexikói konyha fűszereire, alapanyagaira is. Weboldalunkon talál hasznos recepteket, illetve fűszer lexikont is. Így Ön teljes körűen megismerheti a fűszerek világát.

Fűszeráruház

Fűszeráruház

Különleges fűszereket, fűszerkeverékeket és zöldfűszereit kínáljuk weboldalunkon. Célunk, hogy a főzni szerető amatőr és profi szakácsoknak könnyen elérhetővé tegyük az egyébként nehezen beszerezhető fűszereket, fűszerkeverékeket. Kínálatunkban megtalál minden szükséges fűszert a világ konyháihoz: kínai, thai, japán, indiai, görög, olasz, spanyol, mexikói alapanyagok széles választékát kínáljuk.

Fűszerház

Fűszerház

'A régi görögök és rómaiak a fűszert sokáig misztikus utazóktól vásárolták, akik sokat forgolódtak az ismert világ határain kívül. A mesebeli Keletről furcsa arab kereskedők hozták a borsot, szegfűszeget, fahéjat s a többit. Egyszerre mindig csak kisebb mennyiséget kínáltak, azt viszont méregdrágán. Közben azt mesélték, félelmes helyeken nőnek ezek a különleges növények, ahol ijesztő állatok élnek. A fahéj például egyetlen távoli arábiai hegységben terem csak meg, ahol a hegyet vad s vérengző ragadozómadarak őrzik. Csellel és halálmegvető bátorsággal kell megszerezni tőlük a zsákmányt, friss szamárhúst vetve nekik...' Mi most kilépünk az Ezeregyéjszaka világából és elhozzuk Önöknek ezeket a fűszereket.

Tuti menü